Waarom duiken ?

Genieten en ontdekken van de onderwaterwereld. Prachtig gekleurde vissen en indrukwekkende rots of steen formaties ontdekken, koraaltuinen en indrukwekkende wrakken aanschouwen.
Ook jij kan dit avontuur ervaren eens je een duikcertificaat hebt behaalt.
Duiken is een fantastische hobby waarin je in een ontspannen sfeer samen met andere duikers kan genieten van de pracht van de onderwaterwereld. Een duikclub is geen macho genootschap die doelstellingen van risicovolle duiken en levensbedreigende avonturen nastreeft. In een duikclub duik je wanneer je er zin in hebt, wanneer de duikomstandigheden je bevallen, wanneer jijzelf je er goed bij voelt. Bij een duikclub kan jij jezelf verder bekwamen in alle aspecten die je toelaten om de onderwaterwereld nog beter te verkennen.
Dit kan al in eerste instantie door het verfijnen en perfect beheersen van je duiktechnieken. In een verder stadium kunnen fotografie en videografie je nog meer plezier en genoegen verschaffen en je de mogelijkheid bieden om ook achteraf van je duiken te kunnen nagenieten.

In onze duikclub Mototi staan de instructeurs en bestuurders steeds klaar om je verder te informeren en wegwijs te maken.
Welke mogelijkheden zijn er om je volgende brevet te behalen, aan welke vereisten dien je hiervoor te voldoen.
Ben je geïnteresseerd om met onze club kennis te maken aarzel dan niet om eens langs te komen op onze wekelijkse training.
Je hoeft direct niets te betalen. Kom even kijken en kennismaken met onze werkwijze en kom ook even de sfeer opsnuiven in onze club.

Op gebied van buitenduiken doen we ook ons best. In het begin van het jaar (februari/maart) plaatsen we onze geplande duikuitstappen hier online.
Wij duiken dichtbij huis en trekken daarvoor regelmatig naar de ‘De put van Ekeren’ en soms zoeken we ook het zoute water van de Oosterschelde op.
Regelmatig zijn er duikreizen waarbij je eveneens de nodige buitenduiken kan maken om aan je volgende brevet te geraken of waar je gewoonweg rustig meekan om te genieten, te fotograferen of te filmen of zomaar om je te laten overwelmen door de onderwater pracht.