Welkom bij Duikclub / Duikschool Mototi Ninove

Duiken is een passie en met woorden is het heel moeilijk over te brengen wat wij als duikers ervaren wanneer we op verkenning gaan in de onderwaterwereld.
Daarom hebben wij besloten om met onze vriendenkring deze club op te richten. Een vriendenkring die er samen op uittrekt om te genieten van mooie duiken.
Met veel genoegen en plezier bieden we aan iedereen graag de kans om met ons de eerste stappen te zetten in de duikwereld.

We hebben ons tot doel gesteld om in een vriendschappelijke sfeer wekelijks even te ontstressen tijdens onze wekelijkse zwembad trainingen.
Onze trainingen richten zich voornamelijk toe op het langzaam opbouwen van een goede fysieke conditie waarbij we ook de technische basis leggen om een goed duiker te worden.
Dit alles gebeurt in een ontspannen sfeer onder de vakkundige leiding van een bekwame duik instructeur.
Iedereen kan zich komen aansluiten bij onze club. U kan er met ons uw eerste stappen in de duikwereld zetten.
Bent U een beginnend duiker op zoek is naar een verdere vervolmaking van uw duiktechniek of bent U een ervaren duiker op zoek naar meer mogelijkheden zoals onderwater fotografie of videografie dan bent U bij ons zeker op het goede adres.

Bent U een beginnen duiker op zoek naar ….
We organiseren regelmatig initiatieduiken waarbij U volledig vrijblijvend even kan komen proberen en proeven van een blik op de wereld onderwater. Zo kan U een eerste keer kennismaken en ervaren wat duiken omvat. Onze  trainingen, cursussen en introductie duiken worden verzorgd door instructoren en assistent instructoren die hiervoor de nodige opleidingen hebben gehad en hiervoor ook de nodige duikbrevetten in hun bezit hebben.

Wij organiseren ook regelmatig buitenduiken waarbij we een gezellige uitstap doen naar bvb De put van Ekeren maar ook bvb naar de Oosterschelde.
Na het volgen van de nodige zwembadtrainingen en nodige buitenduiken kan je een duik brevet behalen die je toelaat om wereldwijd te gaan duiken.
Het vertonen van het duikbrevet zal het bewijs zijn van de door U verworven kennis en vaardigheden die wereldwijd in alle duikcenters wordt erkend.
Bent U geïnteresseerd om met onze duikclub Mototi kennis te maken kom dan zeker eens langs op donderdagavond in het zwembad te Ninove waar we trainen en oefenen van 21h00 tot 22h30.

U kan ons ook contacteren via e-mail. Contacteer Danny Van Belle